• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Club Brugge hoeft verhuurde Strandberg niet te vrezen tegen Westerlo

  Strandberg scoorde 3 weken geleden tegen Anderlecht.

  Door een financiële onenigheid zal Westerlo Carlos Strandberg niet opnemen in zijn selectie voor het duel met Club Brugge vrijdag. "Als we Strandberg laten spelen, zou dat financieel een te grote impact hebben op onze club", meldt Westerlo.

  Leider Club Brugge kaapte Strandberg begin januari weg bij CSKA Moskou. Maar het stalde de 20-jarige spits tot het einde van het seizoen bij Westerlo. Om zo wat ervaring op te doen in de Belgische competitie.

  Te hoog bedrag

  Hoewel Strandberg dus eigendom is van Club Brugge, zou hij vrijdag met Westerlo toch mogen spelen tegen Club. Maar het bedrag dat Westerlo dan moet ophoesten, is te groot voor de voorlaatste uit de stand.

  Strandberg kwam bij Westerlo al 5 keer aan de aftrap en scoorde 1 keer. Tegen Anderlecht, toen hij voor het eerst in de basis stond. Club Brugge hoeft de Zweed vrijdag alvast niet in de gaten te houden.

  VIDEO: Strandberg maakt de 1-1 tegen Anderlecht

  Video player inladen ...