Ga naar de inhoud

meest recent

      Bailey: "Ik probeer Bolt naar Leverkusen te halen"

       do 9 februari 2017 21:00
      Leon Bailey: "Ik voel me al goed hier in Leverkusen."
      Duikt Usain Bolt binnenkort op bij Leverkusen? Als het van Leon Bailey afhangt wel. Baiely wil zijn landgenoot eens uitnodigen, al denkt hij niet dat Bolt zal willen meetrainen.

      Afgelopen weekend sprokkelde Leon Bailey zijn eerste speelminuten voor zijn nieuwe club Leverkusen, de Duitse club waarvoor hij in de winter Racing Genk verliet. Vandaag had de Jamaicaan een eerste lossere babbel met de pers.

      "Het is tot nu toe allemaal meegevallen. Mijn nieuwe ploegmaats helpen me waar mogelijk en het bevalt me goed hier in Leverkusen. Het gaf een goed gevoel dat ik al snel mocht debuteren."

      Echt interessant werd het pas toen Usain Bolt ter sprake kwam. De Jamaicaanse topsprinter is een voetbaldier en een fan van Manchester United. Toch wil Bailey hem naar Leverkusen halen.

      "Wellicht zal hij niet komen meetrainen, maar hij zakt ongetwijfeld eens af naar het stadion om een wedstrijd te bekijken", maakt Bailey zich sterk.

      VIDEO: Bailey toont zijn balkunsten, mét zonnebril op

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.