• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Leicester: "We staan en blijven staan achter onze coach en spelers"

  Ranieri hoeft - zo lijkt het toch - niet voor z'n job te vrezen.

  Het ene seizoen is het andere niet, dat beseffen ze dit jaar maar al te goed bij Leicester City. De Engelse club zorgde vorig seizoen voor een heuse stunt door kampioen te worden, maar kampeert dit seizoen al weken net boven de degradatielijn. Maar Leicester heeft vandaag het vertrouwen uitgesproken in zijn coach en spelers.

  Vorig jaar schreef Leicester een titelsprookje, maar in deze voetbaljaargang kan het de gevarenzone maar niet verlaten. Het staat pas op de 16e plaats, met amper 2 punten meer dan de rode lantaarn.

  Zondag ging het kansloos onderuit tegen Manchester United (0-3), maar het clubbestuur blijft achter de technische staf staan. "Iedereen binnen de club weet dat het vormpeil omhoog moet", begint het betoog van het Leicester-bestuur.

  "Tegelijk is het zo dat de grote successen uit de voorbije jaren gebaseerd zijn op stabiliteit, samenhorigheid en de vastberadenheid om zelfs de grootste uitdagingen te overwinnen."

  "De hele club staat en zal blijven staan achter zijn manager en zijn spelers. Samen gaan we de komende uitdagingen aan."