Ga naar de inhoud

meest recent

      Mourinho: "Ik heb Chinees monsterbod afgewezen"

       ma 30 januari 2017 16:37
      José Mourinho kreeg een telefoontje uit China, maar hij had geen interesse.
      Ook José Mourinho had deze winter de overstap naar China kunnen maken. Maar de coach van Manchester United wimpelde de club in kwestie af.

      Deze winter bezweken onder meer Witsel, Oscar en Tevez voor de miljoenen uit China. Ook José Mourinho raakte even in de verleiding, zo geeft hij toe in het maandblad GQ.

      "Ik heb een monsterbod uit China afgewezen, dus ik ben de laatste om kritiek te geven op iemand die naar daar trekt", zegt Mourinho.

      "Het is hun levenskeuze. Zij zijn de enigen die kunnen beslissen wat het beste is voor hun toekomst. Ik weet dat andere trainers in de Premier League wel kritiek hebben geuit, maar die zal je van mij niet horen."

      Mourinho is wel ongerust over de evolutie. "We zitten met een probleem als we met een speler over een nieuw contract onderhandelen en hem 5 miljoen pond aanbieden, maar hij zegt dat hij elders 25 miljoen kan verdienen."

      "Die Chinese clubs bieden sommen waarmee de Europese clubs niet kunnen concurreren. Ook al gaat het soms om spelers die je toch niet per se wil houden."