• home
 • video
 • pas verschenen

  Vandenbempt over Standard-debutant Marin: "Balvast en klaarkijkend" (met video)

  Marin zorgde na drie minuten voor een assist.

  Video player inladen ...
  0 / 0
  De man die bij Standard Adrien Trebel moet doen vergeten heeft gisteren zijn debuut gemaakt in de Belgische competitie. Razvan Marin was meteen goed voor een assist. Omdat statistieken nooit het volledige verhaal vertellen, hebben we enkele acties achter elkaar gezet.

  Veel beter dan met een assist na drie minuten kan je als middenvelder niet beginnen bij je nieuwe club. Marin had niet langer nodig aan de Kehrweg donderdagavond. De nieuwe Roemeen van Standard kwam de bal ophalen aan de rechterkant van het veld en legde hem vervolgens perfect neer op het hoofd van Belfodil.

  Ook wat daarna volgde beviel Peter Vandenbempt, die voor Sporza Radio in het stadion zat. "Marin maakte een goede indruk. Balvast, klaarkijkend en snel spelend."

  "Hij heeft goede voeten en is nog maar 20 jaar, de speler die overkwam van Viitorul Constanța, waar hij ondanks zijn piepjonge leeftijd al een paar jaar in basis stond. Hij is een leerling van Gheorghe Hagi, waarvan hij naar eigen zeggen alles heeft geleerd."

  Bekijk hier een compilatie van de eerste acties van Marin voor Standard

  Video player inladen ...