• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Ibrahimovic gelooft nog altijd in de titel: "Er zijn geen excuses"

  Ibrahimovic scoorde al 12 keer voor United in de Premier League.

  Manchester United volgt in de Premier League al op 13 punten van leider Chelsea. Sterspeler Zlatan Ibrahimovic gelooft, ondanks de achterstand, nog altijd in de titel. "We doen nog altijd mee en hebben de kloof al wat verkleind."

  Ibrahimovic heeft morgen tegen Middlesbrough aan één doelpunt genoeg om Lionel Messi bij te benen aan de top van de topschutterslijst van 2016. De teller van de kleine Argentijn staat op 51, die van de Zweed op 50.

  Toch is de United-aanvaller daar niet echt mee bezig. Hij wil vooral winnen met zijn team. "Ik denk dat we nog altijd meedoen voor de titel", klinkt het vastberaden bij ESPN.

  "We hebben niet altijd de punten gekregen die we echt verdienden na een goede wedstrijd, maar we zijn nog altijd in de buurt en we hebben de kloof met de toppers al wat verkleind."

  "Hopelijk laten de andere teams nog wat steken vallen en kunnen we de aansluiting helemaal verzekeren. We werken hard en geloven nog altijd in de titel. We zijn hier om prijzen te pakken en hebben geen excuses."