Ga naar de inhoud

meest recent

      Bankzitter Gedoz keert terug naar het vaderland

       vr 30 december 2016 15:41
      Gedoz zat dit seizoen vooral op de bank bij Club Brugge.
      Felipe Gedoz heeft een contract voor drie seizoenen ondertekend bij Atlético Paranaense. Dat maakte de Braziliaanse club vandaag bekend. De Braziliaanse flankaanvaller werd begin dit jaar kampioen met Club Brugge maar kwam dit seizoen nog niet veel aan spelen toe.

      Gedoz (23) streek in de zomer van 2014 neer in het Jan Breydelstadion. Hij begon goed aan zijn avontuur bij Club Brugge, maar kon daarna, mede door blessureleed, nooit de hoge verwachtingen inlossen.

      CEO Vincent Mannaert gaf aan dat Gedoz deze winter mocht uitkijken naar een nieuwe club. Dat wordt Atlético Paranaense in thuisland Brazilië, waar hij vandaag een contract voor drie seizoenen ondertekende.

      "Dit is een droom die uitkomt", klinkt het in een eerste reactie. "Ik heb veel geleerd in Uruguay en België en nu ben ik klaar om in eigen land te tonen wat ik waard ben. Atlético Paranaense is een club van Europees niveau, ik hoop de fans er veel plezier te kunnen schenken."

      De aankondiging van de transfer op Twitter:

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.