• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Spajic blijft twee wedstrijden geschorst en mist de topper tegen Club Brugge

  Het beroep van Anderlecht haalde niets uit.

  Anderlecht-verdediger Uros Spajic blijft ook in beroep twee wedstrijden geschorst voor de elleboog die hij uitdeelde aan Moeskroen-speler Trezeguet. Door die schorsing moet Spajic de topper tegen Club Brugge zondag vanuit zijn zetel volgen.

  Twee weken geleden hakte Anderlecht Moeskroen in de pan met 7-0. In die wedstrijd ging Uros Spajic iets te nadrukkelijk in duel met Trezeguet. De scheidsrechter merkte die overtreding niet op, maar de Reviewcommissie zag die actie niet door de vingers.

  In eerste instantie kreeg de Serviër twee speeldagen effectieve schorsing en één wedstrijd voorwaardelijk. Hij kreeg ook een boete van 1.200 euro.

  Anderlecht ging tegen die beslissing in beroep, maar krijgt nu nul op het rekest. Competitiemanager Thibault De Gendt laat op Twitter weten dat de oorspronkelijke sanctie behouden blijft. De schorsing van Spajic gaat in vanaf morgen. Daardoor mist hij de wedstrijd tegen Club Brugge, die zondag op het programma staat.