• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Standard-trainer Jankovic: "Enorme motivatie om door te gaan"

  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  0 / 0
  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  Standard probeert morgen tegen Ajax een plekje in de volgende ronde van de Europa League te bemachtigen. Als Standard tegen Ajax even goed doet als Celta Vigo tegen Panathinaikos, stoten de Luikenaars door. "Maar we moeten niet te veel nadenken over die andere wedstrijd."

  Na de incidenten afgelopen zondag tegen Charleroi heeft Standard niet echt een rustige voorbereiding op het Europese duel tegen Ajax achter de rug. "Maar de concentratie is top", vertelt coach Aleksandar Jankovic aan Sporza.

  "We hebben zondag goed gespeeld tegen Charleroi. Dat was al voor de derde keer op een rij, na de wedstrijden tegen Celta Vigo en Zulte Waregem. De motivatie om door te stoten is dus enorm."

  Ajax is al langer zeker van de volgende ronde en zal dus wellicht niet met zijn sterkste selectie aantreden op Sclessin. "Maar dat zegt niet veel. We moeten ons concentreren op ons spel."

  "Deze match is enorm belangrijk. Dit is al onze derde finale en in de vorige finales hebben we het goed gedaan. We moeten ons voetbal spelen met een topmentaliteit en we moeten niet nadenken over de match van Celta tegen Panathinaikos."