• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Alderweireld viert zijn rentree na twee maanden blessureleed

  Tottenham kan weer rekenen op Toby Alderweireld.

  Toby Alderweireld is terug. In de Champions League-wedstrijd tegen CSKA Moskou heeft de Tottenham-verdediger zijn rentree gemaakt met een invalbeurt van dik 20 minuten. "Het waren twee moeilijke maanden", zegt Alderweireld.

  Toby Alderweireld moest twee maanden toekijken met een blessure aan zijn knie. De Rode Duivel werd gemist tijdens zijn afwezigheid en bij Tottenham zijn ze maar wat blij dat de Belg opnieuw fit is. Bij zijn invalbeurt in de 68e minuut kreeg hij een open doekje van de supporters.

  Alderweireld liet zich in ruim 20 minuten opmerken met twee kopballetjes en was na afloop dan ook tevreden dat hij weer op het veld stond. "Ik heb twee moeilijke maanden achter de rug. Ik moest gewoon geduldig zijn en wachten. Nu ben ik heel blij dat ik weer fit ben", sprak de Rode Duivel.