• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Vanhaezebrouck: "Desnoods kopen we zelf doellijntechnologie aan"

  Goal of geen goal?

  Gent mocht gisteren zijn eerste uitzege vieren op het veld van Moeskroen, maar achteraf was er toch wat discussie over een bal van Simon die al dan niet over de lijn ging. "Hopelijk komt het op het einde van het seizoen niet aan op doelpuntensaldo", zei trainer Hein Vanhaezebrouck.

  Hein Vanhaezebrouck was blij met zijn eerste zege buitenshuis, maar volgens de Gent-coach had de score hoger kunnen en misschien ook wel moeten oplopen. "We moesten lang wachten op die bevrijdende tweede goal, maar blijkbaar was er al eentje binnen in de eerste helft. Als het daar al 0-2 was geworden, hadden er waarschijnlijk nog meer doelpunten gevolgd."

  "Laat ons hopen dat op termijn het doelpuntensaldo geen rol zal spelen want dan zijn dit wel spijtige zaken."

  Het is al de tweede keer dit seizoen dat Gent betrokken is bij een dergelijke fase. Ook in Eupen was er discussie over een kopbal van Coulibaly. "Het probleem is dat de doellijntechnologie er niet zal komen."

  "Dan zeggen ze: er zijn zo maar vier of vijf fases per seizoen. Maar nu is het al twee keer bij ons. Dus als die volgende twee keer ook in ons nadeel zijn... Desnoods zullen we zelf doellijntechnologie aankopen."

  "Het is duur, maar het is gewoon noodzakelijk. Nu gaan ze een videoref installeren. Dat is goed, maar ook die zal het niet altijd zien en dan krijg je weer kritiek. Je moet het gewoon alletwee doen."

  Oordeel zelf: gaat de voorzet van Simon in doel of niet?

  Video player inladen ...