• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  "Iedereen stond op scherp tegen Standard. Dit doet deugd"

  Johan Timmermans is tevreden over de heenronde van zijn team.

  Niet alleen KV Mechelen-coach Yannick Ferrera is in zijn nopjes met de zege tegen Standard, ook voorzitter Johan Timmermans is erg blij. "Onze ambitie is om dit seizoen stappen vooruit te kunnen zetten. We mikken op de subtop", reageert hij.

  KV Mechelen kreeg vanavond het bezoek van Standard, dat twee maanden geleden coach Jankovic in Mechelen kwam halen. Yannick Ferrera maakte de omgekeerde beweging. KV Mechelen won met 2-1.

  "Na al die gebeurtenissen stond iedereen heel scherp. Dit doet deugd", reageert voorzitter Johan Timmermans voor onze microfoon.

  "Ik had het al een week op voorhand voorspeld: "Dit wordt een wedstrijd op het scherp van de snee." Als pronostiek had ik een 2-1 ingezet. Na de 0-1 hebben we heel volwassen teruggevochten."

  Timmermans heeft Ferrera de voorbije dagen met rust gelaten. "Ik heb kunnen vaststellen dat hij enorm met die wedstrijd begaan was, dat hij het als een revanche zag."

  "Zo zie je maar wat een kolkend KV Mechelen kan teweegbrengen. Voor Yannick zal dit een enorme genoegdoening zijn."

  Voorzitter wenst: "Evenveel punten in terugronde"

  Halverwege de reguliere speelronde staat KV Mechelen op een tiende plaats met 22 punten.

  "In eigen huis hebben we Standard en AA Gent geklopt. Deze ploeg is tot veel in staat", weet de voorzitter. "Ik teken ervoor om in de terugronde evenveel punten te halen."

  "Onze ambitie is om dit seizoen stappen vooruit te kunnen zetten. We mikken op de subtop. We hebben een trainer die er ook zo over denkt. Hij laat de spelers volgens hun kwaliteiten en mogelijkheden voetballen."

  Video player inladen ...