• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  KV Mechelen-doelman Moris scheurt zijn meniscus

  Anthony Moris speelde dit seizoen al elke competitieminuut.

  KV Mechelen moet Anthony Moris enkele weken missen. De eerste doelman heeft zijn meniscus gescheurd. Dit is de kans voor Colin Coosemans om zijn eerste minuten te vergaren. Zondag ontvangt KV Mechelen AA Gent.

  KV Mechelen maakte het nieuws gisteravond kort bekend op zijn website. "Moris wordt maandag geopereerd. Dan zullen we exact weten hoe lang hij moet revalideren", zegt Bart De Bruyn, het hoofd van de medische staf. "Sowieso is Anthony enkele weken buiten strijd."

  De 26-jarige Belgische Luxemburger is aan zijn derde seizoen bij KV Mechelen bezig. Na het vertrek van Jean-François Gillet deze zomer, naar Standard, is hij voor het eerst eerste doelman. Hij won de concurrentiestrijd met Coosemans en keepte tot nu toe alle minuten in eerste klasse.