• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Wesley moet twee matchen in de tribunes volgen na rode kaart tegen Anderlecht

  De invalbeurt van Wesley duurde slechts 7 minuten.

  Club Brugge moet Wesley Moraes missen tegen Westerlo en Zulte Waregem. Club gaat niet in beroep tegen het schorsingsvoorstel van het bondsparket, dat drie speeldagen (twee effectief) eiste na de elleboogstoot van de aanvaller in de topper tegen Anderlecht.

  Club Brugge-aanvaller Wesley Moraes (19) kreeg 20 minuten voor het einde van de topper tegen Anderlecht rood na een slag in het gezicht van RSCA-verdediger Kara Mbodj.

  Het bondsparket vorderde vandaag drie speeldagen schorsing, waarvan twee effectief, en een boete van 800 euro. Club aanvaardt het voorstel en mist de aanvaller dus tegen Westerlo (26 oktober) en Zulte Waregem (29 oktober).