• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Chelsea TV zet Hazard en Courtois tegen elkaar op, Batshuayi krijgt deksel op neus

  Courtois of Hazard, wie is de beste tafeltennisser?

  Thibaut Courtois en Eden Hazard waren vanavond te gast in Friday Night Live, een programma van Chelsea TV. Ze moesten het tegen elkaar opnemen bij een aantal uitdagingen. Ploegmaat Michy Batshuayi wou hen een poets bakken, maar kreeg het deksel op de neus.

  Courtois: "Michy, het is Thibaut, niet Thibault"

  Batshuayi was zich al van gisteren aan het verlekkeren op het optreden van zijn twee collega-Rode Duivels vanavond op Chelsea TV. Hij vroeg zijn Twitter-volgers om mopjes te verzinnen.

  Na de training van vandaag herhaalde hij zijn voornemen om "Eden & Thibault" beet te nemen. Maar dat kwam hem meteen op een vermaning van zijn doelman te staan: "Begin maar al eens met mijn naam correct te schrijven: het is Thibaut en niet Thibault."

  Batshuayi stak het op zijn spellingchecker. En genoot voorts met volle teugen van de tv-show.

  Tweets Batshuayi & co.

  Hazard klopt Courtois in tafeltennis

  Voor hun avondshow trekt Chelsea TV met de twee Belgen de hort op voor enkele uitdagingen. Zo spelen Courtois en Hazard een spelletje tafeltennis in de kleedkamer: om ter snelst vijf punten. Bekijk hieronder hoe dat afloopt.

  Bekijk het eerste deel van Friday Night Live

  De presentatrice van Chelsea TV wandelt met Courtois en Hazard door het stadion, terwijl ze honderduit vertellen, over de ploeg, de coach, elkaar. Daarna wacht hen de eerste uitdaging.