• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Brabec (Genk) naast Pogba in Europa League-elftal van de week

  Brabec zette zijn ploeg op weg naar de overwinning.

  De stuntzege van Racing Genk tegen Athletic Bilbao krijgt voor Jakub Brabec nog een kers op de taart. De doelpuntenmaker prijkt in het Europa League-team van de week. Hij krijgt er een plek naast Paul Pogba.

  Jakub Brabec nam gisteren tegen Athletic Bilbao het openingsdoelpunt voor zijn rekening. De 24-jarige Tsjechische verdediger trapte het leer vlak voor rust tegen het net en zette Racing Genk zo op weg naar een 2-0-zege tegen de Spaanse club.

  Die prestatie levert hem nu een plaats op in het Europa League-elftal van de week. Brabec vertoeft er in het gezelschap van onder meer Paul Pogba, die twee keer scoorde in de 4-1-overwinning van Manchester United tegen Fenerbahçe.

  Het is de derde keer in evenveel speeldagen dat een speler van Racing Genk in het elftal van de week zit. De voorbije twee speeldagen was die eer weggelegd voor Leon Bailey.

  Het Europa League-elftal van de week: