• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  De Bruyne is weer Speler van de Maand: "Maar ik drink geen champagne"

  Een cadeautje voor de partner van Kevin De Bruyne.

  Kevin De Bruyne is door de supporters van Manchester City verkozen tot Speler van de Maand in september. "Ik voel me goed", vertelt De Bruyne, die zaterdag zijn rentree maakte na blessureleed.

  Kevin De Bruyne was in september helemaal op dreef, met onder meer doelpunten tegen Manchester United en Bournemouth. De Bruyne kon de voorbije weken zijn bloedvorm niet meer op het veld tonen door een dijbeenblessure, maar vierde zaterdag zijn terugkeer tegen Everton.

  "Ik voel me goed, want ik heb de volledige wedstrijd kunnen spelen. Mijn spieren zijn nog iets stijver dan gewoonlijk. Ik heb dus nog enkele matchen nodig om weer in het ritme te komen", zei De Bruyne, die van een fan de trofee voor Speler van de Maand overhandigd kreeg.

  "Dat wordt weer een fles champagne voor mijn vriendin, want ik drink geen champagne", reageerde De Bruyne, die ook enkele vragen van de supporter moest beantwoorden.

  "Het wordt interessant om te zien waar we staan", vertelde De Bruyne over de Champions League-ontmoeting met Barcelona van woensdagavond. "We willen winnen, maar dat wordt niet gemakkelijk."

  Bekijk de overhandiging van de trofee

  Foto: De Bruyne en co trainen voor het duel tegen Barcelona