• home
 • video
 • pas verschenen

  Ook Redknapp in nauwe schoentjes: "Spelers gokten op eigen match"

  De bekentenis van Redknapp werd gefilmd door een undercoverjournalist.

  De lijken blijven uit de kast vallen in Engeland. Nu wijst de krant The Telegraph naar Harry Redknapp, huidig bondscoach van Jordanië. Hij gaf aan een undercoverjournalist toe dat zijn spelers gokten op eigen wedstrijden.

  Redknapp stond in zijn trainerscarrière al aan het roer bij verschillende Premier League-clubs waaronder Tottenham en Southampton. Momenteel traint hij de nationale ploeg van Jordanië, maar nu duikt ook zijn naam op in het undercoveronderzoek van The Telegraph.

  Hij verklaarde aan een journalist dat zijn speler gokten op een eigen wedstrijd. Volgens het reglement van de Engelse voetbalbond is dat verboden en moeten trainers dat altijd melden. Dat heeft Redknapp niet gedaan, maar de Engelsman beweerde dat dat in zijn tijd nog niet strafbaar was.

  The Telegraph kwam deze week nog met verschillende onthullingen over schandalen in het Engels voetbal.