• home
 • video
 • pas verschenen

  Bailey (Genk) samen met Totti in Europa League-team van de week

  Bailey is samen met Totti en Höwedes 1 van de 11 uitverkoren spelers.

  De knappe prestatie van Leon Bailey gisteren tegen Sassuolo is niet ontsnapt aan het oog van Europa. De Genk-aanvaller krijgt een plek in het Europa League-elftal van de week. Hij vertoeft er in mooi gezelschap.

  In de 3-1-zege tegen Sassuolo nam Leon Bailey gisterenavond de 2-0 voor zijn rekening. Zijn zesde Europese treffer al dit seizoen. De Jamaicaanse spits kreeg gisteren ook al te horen dat hij tot de 40 genomineerden behoort voor de Golden Boy, de beste jonge speler in Europa.

  In het Europa League-elftal van de week vertoeft Bailey in het gezelschap van onder meer Francesco Totti, die gisteren zijn 40e verjaardag vierde met 3 assists tegen Astra Giurgiu (uit Roemenië).

  Het Europa League-elftal van de week