• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  City wacht bang extra onderzoeken bij De Bruyne af

  De Bruyne zal de WK-interlands missen.

  Rode Duivel Kevin De Bruyne heeft een scheurtje in zijn hamstrings overgehouden aan de match van Manchester City tegen Swansea. Extra onderzoeken moeten uitmaken hoe erg de blessure precies is en hoe lang hij out is. De voorlopige prognose is een onbeschikbaarheid van vier weken.

  Kevin De Bruyne moest gisteren in de 82e minuut naar de kant. Hij gaf meteen aan dat er iets aan de hand was met zijn hamstrings.

  Vandaag onderging de draaischijf van City al enkele onderzoeken en werd het scheurtje in zijn hamstrings ontdekt. Er zijn wel nog meer onderzoeken nodig om uit te maken hoe lang hij precies aan de kant staat.

  City liet zelf nog niet weten hoe lang het niet op De Bruyne kan rekenen, maar bij zulke blessures is een speler toch makkelijk vier weken out.

  Dat betekent dat De Bruyne naast belangrijke matchen bij City in de competitie en de Champions League ook twee interlands met de Rode Duivels mist. België speelt op 7 en 10 oktober WK-kwalificatiematchen tegen Bosnië en Gibraltar.