• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Vincent Kompany nu aan de zijlijn met liesblessure

  Het blessureleed blijft Kompany achtervolgen.

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Het blessureleed van Vincent Kompany is toch nog niet achter de rug: bij zijn rentree tegen Swansea City liep hij een liesblessure op. Het is nog niet duidelijk hoe lang hij aan de zijlijn zal staan.

  Na een revalidatie van vijf maanden mocht Vincent Kompany eindelijk zijn rentree maken in het shirt van Manchester City. Zijn comeback tegen Swansea verliep probleemloos, tot hij zich in de extra tijd weer bezeerde.

  Een liesblessure blijkt nu het verdict te zijn. Het is nog niet duidelijk hoe lang Kompany nu aan de zijlijn moet staan. Een lichtpuntje: "de blessure is geen uitloper van de kuitproblemen die hem vorig seizoen lange tijd aan de kant hielden", klinkt het.

  Kompany en Manchester City moeten medische tests afwachten voor meer duidelijkheid.

  Tweet: