• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Club Brugge over rookbommen: "Kan absoluut niet"

  De spelers zagen geen hand voor hun ogen.

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Supporters van Club Brugge hebben rookbommen ontstoken op verplaatsing bij Moeskroen (0-3). De De club veroordeelt "de actie van enkelingen".

   

  "Club Brugge, de Supportersfederatie én Blue Army veroordelen samen het gebruik van rookbommen", klinkt het in een mededeling op de website van Club Brugge. "Door deze actie van enkelingen diende de wedstrijd even stilgelegd te worden."

  "Dergelijke acties werken contraproductief. Op zo’n manier "supporteren" kan absoluut niet de bedoeling zijn. Club wenst zich uitdrukkelijk te distantiëren hiervan en zich te excuseren tegenover de supporters van Moeskroen, de neutrale voetbalsupporters én de supporter van Club die wel op een positieve manier hun ploeg steunen."

   

  Ook oud-Club-speler Franky Van der Elst veroordeelde de actie