• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Belgisch Wolfsburg-talent Azzaoui scheurt zijn kruisbanden

  Azzaoui had zich in de kern geknokt. "Jammer dat dit nu gebeurt."

  Flinke tegenslag voor Ismail Azzaoui en Wolfsburg: de 18-jarige middenvelder scheurde woensdag op training zijn kruisbanden en is maandenlang out. De Belgische U19-international zat dinsdag nog op de bank tegen Dortmund.

  Azzaoui, ex-Anderlecht en ex-Tottenham, is aan zijn tweede seizoen bij Wolfsburg bezig. Vorig seizoen mocht hij al een paar keer proeven van een invalbeurt.

  Dit seizoen wou hij een extra stap zetten en dat zag ook coach Dieter Hecking: "Ismail heeft de voorbije weken heel goed getraind en zat verdiend in de kern tegen Dortmund. Daarom is het des te tragischer dat hij juist nu hij deze stap gezet heeft, zich zo zwaar blesseert."

  Het liep woensdag mis op training zonder dat er contact was met een medespeler, gaf de coach nog mee.