• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Tottenham bindt uitblinker Dele Alli (nog) langer aan zich

  Dele Alli werd bekroond als beste jonge speler van het jaar.

  Dele Alli (20) heeft zijn contract bij Tottenham Hotspur opnieuw verlengd. Het goudhaantje had in januari nog maar een verbeterde verbintenis ondertekend, maar verlengde nu tot 2022 bij de Londense club.

  Dele Alli maakte in 2015 de overstap van Milton Keynes Dons naar Tottenham. Van een aanpassingsperiode was geen sprake, want in geen tijd groeide de middenvelder uit tot een van de sterkhouders in het team van Mauricio Pochettino.

  De ploegmaat van Vertonghen, Dembélé en Alderweireld was vorig seizoen goed voor tien goals en elf assists en werd gelauwerd als beste jonge speler van het jaar. Het leverde hem een plekje op in het Engelse team op het EK in Frankrijk.

  Tweets: