• home
 • video
 • pas verschenen

  Skripnik moet opkrassen bij Werder na demonstratie van Hazard

  Einde verhaal voor Skripnik bij Werder.

  Viktor Skripnik (46) is niet langer de trainer van Werder Bremen. De Oekraïner wordt daags na de zware nederlaag tegen Mönchengladbach aan de deur gezet. Werder heeft met 0 op 9 zijn competitiestart volledig gemist. Beloftecoach Alexander Nouri neemt voorlopig over.

  Viktor Skripnik was sinds 1996 verbonden aan Werder Bremen, eerst als speler (verdediger) en sinds 2004 als coach. Hij leidde achtereenvolgens de jeugd (tot 2013), het tweede elftal (2013-2014) en de A-ploeg (sinds oktober 2014).

  Maar de start van dit seizoen verloopt dramatisch voor Werder Bremen. Met 0 op 9 is het de hekkensluiter in de Bundesliga en ook het bekeravontuur zit er al op. Werder verloor in de eerste ronde van de derdeklasser Sportfreunde Lotte.

  Gisteren ging Werder Bremen met 4-1 de boot in tegen Borussia Mönchengladbach. Thorgan Hazard scoorde twee keer en heeft dus de genadestoot uitgedeeld aan Skripnik en zijn assistenten Torsten Frings en Florian Kohlfeldt.