• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  De Boeck haalt uit naar bestuur: "Je moet een trainer tijd geven"

  De Boeck balt zijn vuisten na de zege in Westerlo.

  Glen De Boeck heeft met Moeskroen gisteren een cruciale overwinning geboekt op het veld van Westerlo. De Moeskroen-coach ligt onder vuur, ook bij zijn eigen club, maar De Boeck bijt van zich af. "Of het bestuur nu wat rustiger zal worden? Daar zal ik niet op antwoorden", vertelde De Boeck op zijn persconferentie.

  "We hebben de voorbije wedstrijden te weinig punten gekregen en dan zit je in een situatie waarin je onderaan het klassement staat", vertelde Glen De Boeck na de 1-3-overwinning tegen Westerlo.

  "Er zijn op het laatste nippertje nog spelers vertrokken en aangetrokken. Sommige spelers waren fysiek niet in orde, anderen hadden een aanpassingsperiode nodig."

  "Als je op het laatste moment transfers doet, dan weet je dat je tijd nodig hebt. Die tijd zou men aan trainers moeten geven. Maar dan zijn er bepaalde mensen die onterecht ongeduldig worden en je kunt die personen niet tegenhouden."

  "Iedereen is vrij om te zeggen en te denken wat hij wil en daar moeten we blijkbaar mee leven. Ik heb zelf de voorbije week plezier gehad in mijn job en heb me geen zorgen gemaakt. Maar of het bestuur dankzij deze zege rustiger zal worden? Daar zal ik niet op antwoorden."