• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Bob Peeters krijgt zijn ontslag bij Westerlo

  Bob Peeters kreeg Westerlo niet snel genoeg op de rails.

  Westerlo mag op zoek naar een nieuwe coach, want het heeft zijn vertrouwen opgezegd in Bob Peeters. Hij kon in de eerste zes competitiematchen maar één puntje sprokkelen. "We hopen hiermee de negatieve resultaten om te buigen in positieve resultaten."

  Bob Peeters werd halverwege vorig seizoen binnengehaald door Westerlo. Hij slaagde in zijn missie om de club in eerste klasse te houden, maar de start van het nieuwe seizoen (met 1 op 18) kon het nieuwe bestuur niet overtuigen.

  "De toenemende druk op het nieuwe project en de belangrijke wedstrijden in het vooruitzicht noopten de club tot deze maatregel", luidt het in een persbericht.

  "Westerlo hoopt hiermee de terugkerende negatieve sportieve resultaten om te buigen in positieve resultaten, om zo in veiliger vaarwater te belanden."

  "Westerlo wenst coach Bob Peeters te bedanken voor de onverdroten inzet en de zeer professionele samenwerking. We wensen hem alle succes toe in de toekomst."

  Voor Peeters zelf is het ontslag in ieder geval een bittere pil. Westerlo was al zijn zesde club in zes seizoenen, na Cercle, AA Gent, Waasland-Beveren, Charlton en Lokeren.