• home
 • video
 • pas verschenen

  Bondscoach Martinez maakt over een week zijn eerste selectie bekend

  Martinez was onder meer al toeschouwer in de Ghelamco Arena.

  Bondscoach Roberto Martinez zal op vrijdag 26 augustus zijn eerste nationale selectie bekendmaken. De Rode Duivels nemen het op 1 september op tegen Spanje en op 6 september tegen Cyprus.

  Begin deze maand stelde de Belgische voetbalbond Martinez aan als opvolger van Marc Wilmots. Zijn debuut als trainer langs de lijn volgt op 1 september. Dan neemt België het in het Koning Boudewijnstadion vriendschappelijk op tegen Spanje. Vijf dagen later volgt een duel in Nicosia. 

  Over een week maakt de bondscoach zijn selectie bekend voor die duels. Martinez beloofde tijdens de persconferentie begin deze maand om zich snel in te werken in het Belgische voetbal en contact te zoeken met de spelers. De afgelopen weekends zat hij ook in de tribune tijdens verschillende wedstrijden in eerste klasse. Over exact een week weten we wat al die inspanningen de Spanjaard geleerd hebben.