• home
 • video
 • pas verschenen

  Tshimanga traint niet meer mee bij Anderlecht

  Tshimanga zit sinds juni zonder club.

  Derrick Tshimanga zal niet de nieuwe linksachter van Anderlecht worden. Dat schrijven de kranten. De ex-speler van Lokeren en Genk trainde enkele weken mee met de beloften van de vicekampioen, maar zal er dus geen contract tekenen.

  Tshimanga zit sinds juni zonder club nadat zijn verbintenis bij Racing Genk niet werd verlengd. De Limburgers namen de verdediger in 2012 voor 2,5 miljoen euro over van Lokeren, maar hij kon zich nooit helemaal doorzetten bij Genk.

  De linksachter probeerde de voorbije weken een contract af te dwingen bij Anderlecht, maar dat is niet gelukt. De 27-jarige Tshimanga zou ook niet tevreden zijn geweest over het feit dat hij moest meetrainen met de beloften.