• home
 • video
 • pas verschenen

  Ranieri: "Een nieuwe titel? De kans dat ET naar Londen komt, is groter"

  Ranieri verlengde zijn contract onlangs met vier seizoenen.

  Zaterdag opent landskampioen Leicester City het nieuwe Premier League-seizoen op bezoek bij promovendus Hull City. Volgens succestrainer Claudio Ranieri wordt het onmogelijk om de titel te verlengen. "De kans dat ET naar Picadilly Circus in Londen komt, is groter", zei de Italiaan.

  Leicester zorgde vorig seizoen voor een verrassing van formaat door de Engelse landstitel te pakken. Zaterdag beginnen Jamie Vardy en co aan operatie titelverdediging, maar trainer Claudio Ranieri denkt dat de kans op een nieuwe stunt vrijwel onbestaande is.

  "Als Leicester vorig seizoen één kans op 5.000 maakte op de titel, dan is dat nu misschien één kans op 6.000", zei de 64-jarige Italiaan. "Het wordt nog moeilijker dan vorig seizoen. De kans dat ET naar Picadilly Circus komt is groter dan dat wij een nieuwe titel pakken. Net als iedereen ben ik heel benieuwd hoe we het dit seizoen zullen doen."

  Ranieri: "Onze eerste bekommernis is het behoud"