• home
 • video
 • pas verschenen

  Origi: "Wil dolgraag samenwerken met bondscoach Martinez"

  Origi is goed op dreef in de voorbereiding.

  Dit weekend gaat de Premier League van start, met Arsenal-Liverpool als topaffiche. "Van mijn vrije tijd na het EK heb ik geprofiteerd om extra werk te doen", zegt Liverpool-spits Divock Origi.

  Divock Origi hoopt dat zijn ster dit seizoen weer begint te rijzen. Met goals tegen AC Milan en Barcelona (zie video's hieronder) was zijn voorbereiding alvast veelbelovend.

  "Op dit moment verloopt alles goed", zegt Origi in Het Nieuwsblad. "Liverpool staat op scherp. Wat er ook gebeurt tijdens het seizoen, we zullen blijven geloven in de titel."

  Origi liet zijn hoofd niet hangen na het teleurstellende EK en vloog er meteen weer in. "Van mijn vrije tijd na het EK heb ik gebruik gemaakt om extra te werken. Ik ben scherp teruggekomen uit vakantie en voel me goed."

  "Het EK was een frustrerende ervaring, maar ik heb er ook veel bijgeleerd. Bij de nationale ploeg heb ik heel hoge ambities."

  Over de nieuwe bondscoach Roberto Martinez is Origi meer dan tevreden. "Hij brengt goed voetbal en is een bekende naam. Ik wil dolgraag met hem samenwerken."

  "We moeten deze nieuwe start gebruiken om iets neer te zetten op het WK. De kwaliteit is er. We hebben allemaal veel zin om eraan te beginnen."

  Origi maakt een pareltje tegen AC Milan

  En schiet er ook eentje binnen tegen Barcelona