• home
 • video
 • pas verschenen

  Eto'o (Antalyaspor) velt Club Brugge in oefenpot achter gesloten deuren

  Eto'o scoorde de enige treffer van de wedstrijd.

  Club Brugge heeft vanmiddag een oefenwedstrijd achter gesloten deuren tegen Antalyaspor met 0-1 verloren. Samuel Eto'o, onder meer ex-Barcelona en Inter, scoorde in Jan Breydel het enige doelpunt van de wedstrijd.

  Michel Preud'homme gebruikte de oefenwedstrijd om spelers die de laatste weken minder in actie kwamen wedstrijdritme te laten opdoen.

  Club begon aan de match met Bruzzese in doel, Van Rhijn, Engels, Mechele en Bolingoli achterin, De Bock, Vormer en Gedoz op het middenveld, Storm en Limbombe op de flanken en Wesley Moraes in de spits. Enkel De Bock, die voor de gelegenheid de aanvoerdersband droeg, en Vormer startten vorig weekend in de basis tegen Oostende.

  En het was in de beginfase duidelijk zoeken voor blauw-zwart. Het tempo lag niet verschroeiend hoog en in de 28e minuut liep de regerende landskampioen op een counter van de Turkse eersteklasser. Eto'o kon uithalen en via het been van Mechele ging zijn schot in doel. Die opdoffer kwam Club niet meer te boven.

  Zondag ontvangt Club in eigen huis Lokeren om 18u. Antalyaspor, dat de 21-jarige Belg Anil Koc (ex-Standard) vandaag overnam van FC Eindhoven, speelde vorige week nog 1-1 gelijk tegen Beerschot Wilrijk.

  Tweet: