Ga naar de inhoud

meest recent

      City rondt de komst van Stones af (al was de primeur voor de UEFA)

       di 9 augustus 2016 11:53
      John Stones krijgt rugnummer 24 bij City.
      John Stones (22) is de volgende aanwinst van Manchester City. De club van Pep Guardiola aasde al een tijdje op de Everton-verdediger, maar kon de transfer pas vandaag afronden. Al had de UEFA al een duidelijke hint gegeven.

      Manchester City speelt volgende week zijn heenwedstrijd in de laatste voorronde van de Champions League.

      City moest gisterenavond zijn spelerslijst voor de eerste ontmoeting met Steaua Boekarest indienen en daar stond toch een opvallende naam op.

      De UEFA gaf namelijk prijs dat John Stones tot de selectie van City behoort. De Engelse club flirt al een tijdje met de 22-jarige verdediger, maar de vraagprijs van Everton was vooralsnog een struikelblok.

      Al is de transfer nu dus in kannen en kruiken. Everton laat weten dat het een recordbedrag opstrijkt voor de verdediger.

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

      Geen Kompany, wel Denayer en De Bruyne

      Op de spelerslijst van de UEFA ontbreekt de naam van Vincent Kompany, die nog altijd niet fit (genoeg) lijkt te zijn. Jason Denayer en Kevin De Bruyne prijken wel op de lijst.