• home
 • video
 • pas verschenen

  Mourinho: "Eindelijk hebben we Pogba beet"

  Pogba staat op het punt z'n shirt van Juventus te ruilen voor dat van United.

  Juventus heeft Paul Pogba de toestemming gegeven om medische tests af te leggen bij Manchester United. Met zijn transfer zou een recordbedrag gepaard gaan van 117 miljoen euro. "Eindelijk hebben we Pogba beet", reageerde Manchester United-trainer José Mourinho vanmiddag na de gewonnen Community Shield.

  Als Paul Pogba (23) de medische tests doorstaat, keert hij terug naar de club waar hij zijn profcarrière begon. Bij Manchester United mocht Pogba destijds vier keer meespelen met de grote jongens, waarna Juventus hem wegplukte.

  De laatste weken werd Pogba voortdurend gelinkt aan een terugkeer naar Manchester United. Maar toen vormde de commissie die Pogba's manager zou opstrijken het struikelblok voor Juventus.

  "Pogba komt in een ploeg met allemaal winnaars terecht"

  Manchester United-trainer José Mourinho reageerde in zijn gekende stijl op de nakende transfer. "Eindelijk hebben we Pogba beet", zei de Portugees. "Hij komt in een ploeg met allemaal winnaars terecht."

  "Het is ongelooflijk dat een speler van zijn niveau ons team komt versterken. Hij zal hard moeten werken om zich te integreren in de ploeg, maar Ik denk wel dat United de perfecte club voor hem is om nog naar een hoger niveau te groeien."

  Tweet: