• home
 • video
 • pas verschenen

  Hazard scoort in laatste oefenmatch van Chelsea, Batshuayi geeft assist

  Hazard trof al na zeven minuten raak.

  Chelsea heeft vanmiddag een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen gewonnen met 2-4. Eden Hazard scoorde na zeven minuten de 0-1 en invaller Michy Batshuayi gaf in het slot de assist voor de 2-4 van Pedro. Doelman Thibaut Courtois startte in de basis en werd na 83 minuten vervangen.

  Oscar verdubbelde na negen minuten de voorsprong van Chelsea en net voorbij het halfuur bracht Pizarro de Duitsers vanop de stip terug in de wedstrijd. Maar vlak voor de rust deelde Diego Costa hen een nieuwe tik uit door de 1-3 in de verste hoek te schuiven.

  In de 65e minuut milderde Lennart Thy nog tot 2-3 en vlak voor affluiten legde Pedro, op assist van Batshuayi, de 2-4-eindstand vast.

  Op maandag 15 augustus begint Chelsea aan het nieuwe Premier League-seizoen. Op Stamford Bridge ontvangen Hazard en co dan stadsgenoot West Ham.

  De goals van Hazard en Pedro: