• home
 • video
 • pas verschenen

  Nederlander Guus Hupperts zet krabbel bij Lokeren

  Hupperts tekende voor vier seizoenen.

  Guus Hupperts mag zich officieel een speler van Lokeren noemen. De Nederlandse flankspeler, die de overstap maakt van AZ Alkmaar, zette zijn handtekening onder een contract voor vier seizoenen bij de Waaslanders.

  De 24-jarige Hupperts kreeg zijn opleiding bij Roda JC en hij debuteerde in 2010 in de hoofdmacht van de club uit Kerkrade.

  Na de degradatie van Roda JC naar de Nederlandse tweede klasse in 2014, verhuisde Hupperts naar AZ. Vorig seizoen moest hij regelmatig vrede nemen met een plaats op de bank en in januari werd hij voor een half seizoen uitgeleend aan Willem II. Nu trekt hij dus definitief naar Lokeren.

  "Ik ben blij met deze kans. Lokeren heeft in Nederland een behoorlijke reputatie", zegt Hupperts op de website van Lokeren. "Ik hoop zo snel mogelijk aan de bak te kunnen. Door een enkelblessure mis ik zeker nog de wedstrijden tegen Westerlo en Club Brugge. Ik hoop klaar te raken voor de match tegen Racing Genk."

  Tweets: