• home
 • video
 • pas verschenen

  Standard laat Santini vertrekken naar Caen

  Santini tekende voor drie seizoenen bij Caen.

  Wat al even in de lucht hing, is nu ook officieel: Ivan Santini verlaat Standard en trekt naar Stade Malherbe Caen. De 27-jarige Kroaat zette zijn krabbel onder een verbintenis voor drie seizoenen bij de Franse eersteklasser. Dat maakten beide clubs vandaag bekend.

  Santini houdt het al na één seizoen voor bekeken bij Standard. Hij had tijdens de zomertransferperiode van vorig seizoen de overstap gemaakt van KV Kortrijk, waar hij twee seizoenen speelde.

  Het avontuur van Santini bij Standard was moeilijk begonnen, maar de targetspits werd gaandeweg toch belangrijker voor de Luikenaars. Hij scoorde elf keer in 27 competitiewedstrijden en in de bekerfinale tegen Club Brugge maakte de Kroaat het winnende doelpunt.

  Afgelopen weekend scoorde Santini nog tegen Westerlo, maar dat wordt dus voorlopig zijn laatste doelpunt voor Standard. Caen, dat vorig jaar als zevende eindigde in de Ligue 1, zou iets meer dan 2,5 miljoen euro neertellen voor de spits.

  Tweets: