• home
 • video
 • pas verschenen

  Werder Bremen rondt de komst van Max Kruse af

  Kruse (links) in duel met Sven Kums van AA Gent.

  Max Kruse vertrekt na amper één seizoen alweer bij Wolfsburg. De 28-jarige Duitser zette vandaag zijn krabbel onder een verbintenis bij reeksgenoot Werder Bremen, dat volgens Duitse media zes miljoen euro overschrijft op de rekening van Wolfsburg.

  Kruse speelde tussen 2006 en 2009 al bij Werder Bremen, waar hij nu de opvolger moet worden van de naar China vertrokken Nigeriaan Anthony Ujah.

  De Duitse international, goed voor zeventien caps, verkaste in de zomer van vorig jaar voor twaalf miljoen euro van Borussia Mönchengladbach naar Wolsburg. Bij de ex-club van Kevin De Bruyne maakte Kruse echter geen onuitwisbare indruk. In 32 duels scoorde hij zes doelpunten.

  Kruse werd voor het EK in Frankrijk uit de Duitse selectie gezet na "herhaaldelijk onprofessioneel gedrag". De aanvaller haalde de afgelopen maanden meermaals de schandaalpers met extrasportieve verhalen.

  Tweet: