• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Club Brugge rondt de komst van Limbombe af

  Anthony Limbombe speelde sinds 2014 voor NEC.

  Club Brugge heeft Anthony Limbombe weggeplukt bij NEC. De flankaanvaller heeft bij de landskampioen een contract voor vier seizoenen ondertekend. "Ik zal hard moeten werken, maar ik heb vertrouwen in mijn kwaliteiten", zegt de 22-jarige vleugelspits.

  De overgang van Anthony Limbombe is geen grote verrassing, want de transfer hing al enkele dagen in de lucht. De ex-speler van Racing Genk voerde de druk bij NEC ook op door zijn kat te sturen naar de training.

  Club Brugge en NEC hebben elkaar nu gevonden over Limbombe, die sinds 2014 de kleuren van de club uit Nijmegen verdedigde. Afgelopen seizoen was hij bij NEC goed voor zeven doelpunten in de Nederlandse Eredivisie.

  De goeie prestaties van Limbombe waren ook andere clubs niet ontgaan, want enkele buitenlandse ploegen lonkten ook naar de diensten van de jonge Belg. Zo trok onder meer Toulouse stevig aan de mouw van de flankaanvaller, die nu dus gekozen heeft voor een terugkeer naar België. Limbombe heeft bij Club een contract voor vier jaar ondertekend.

  'Ik kijk ernaar uit om in het Jan Breydelstadion te spelen en te scoren. Ik heb een goed gesprek gehad met Michel Preud'homme. Ik zal hard moeten werken, maar ik heb vertrouwen in mijn kwaliteiten. Ik ben heel blij hier te zijn. Het wordt een mooi seizoen", zegt Limbombe op de website van Club Brugge.