• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Batshuayi: "Heb al vooruitgang geboekt onder Conte"

  Michy Batshuayi heeft al twee keer gescoord in het shirt van Chelsea.

  De eerste trainingen en goals bij Chelsea zijn achter de rug, dus kan Michy Batshuayi al eens terugblikken op zijn eerste ervaringen. "De trainingen zijn van een heel ander niveau: heel tactisch en fysiek uitdagend", zegt de Rode Duivel.

  Een week na zijn eerste training in het shirt van Chelsea, heeft Batshuayi al twee doelpunten op zijn naam staan in een oefenwedstrijd. Van koudwatervrees is dan ook geen sprake.

  "Het was een leuke kennismaking. Iedereen heeft me meteen thuis laten voelen, zowel de spelers als de staf. Zelfs de mensen die geen Frans spreken, doen hun best. Er hangt hier een geweldige sfeer", zegt Batshuayi.

  "Ik heb ook een perfecte verstandhouding met de trainer. Ik heb nu al het gevoel dat ik vooruitgang heb geboekt. De trainingen zijn heel tactisch en fysiek uitdagend, een heel ander niveau. Je moet honderd procent geconcentreerd zijn tijdens elke sessie."

  "Ook de eerste wedstrijd verliep goed. De coach had me aangeraden om alles wat ik geleerd had tijdens de trainingen, in praktijk te brengen in de wedstrijd. Dat is me redelijk goed gelukt, denk ik."

  Chelsea heeft zijn trainingskamp in Oostenrijk afgerond. Woensdag 27 juli staat een confrontatie met Liverpool op het programma in de "International Champions Cup", een internationaal oefentoernooi.