• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Manager Pogba: "Geen akkoord over transfer, wel veel blabla"

  Zien we Paul Pogba volgend seizoen nog bij Juventus?

  Paul Pogba wordt nu al dagenlang gelinkt aan een terugkeer naar Manchester United. De manager van de Fransman heeft ontkend dat er een akkoord is over een transfer. Man.Utd-coach José Mourinho deed dan weer zijn best om mist te spuien.

  Paul Pogba zou volgens de geruchten de toprioriteit zijn voor Manchester United, de club waar hij tussen 2009 en 2012 al speelde. United zou een recordbedrag tussen 100 en 120 miljoen euro willen ophoesten om de middenvelder los te weken bij Juventus.

  Volgens sommige media is de transfer al in kannen en kruiken, maar dat wordt vandaag ontkend door Mino Raiola, de manager van Paul Pogba. "Er is geen deal afgerond over Paul Pogba, er is wel veel blabla", schrijft de Nederlander op Twitter.

  Volgens Italiaanse media is de commissie die Raiola opstrijkt bij een transfer momenteel het struikelblok voor Juventus. Naar verluidt zou Raiola recht hebben op zo'n 20% van de transfersom, maar Juve wil dat Manchester United dat bedrag voor zijn rekening neemt.

  Intussen heeft José Mourinho niet meteen zijn best gedaan om de geruchten over Pogba uit de wereld te helpen. "Ik kan het niet bevestigen, maar ook niet ontkennen", sprak de Portugees ietwat geheimzinnig. "Ik vind het wel niet netjes om over spelers van een andere club te praten. Pogba is een speler van Juventus, niet van Manchester United."