• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Guardiola verliest met Man City oefenpot tegen ex-club Bayern München

  Guardiola verloor het pleit van Ancelotti, zijn opvolger in München.

  De terugkeer van Pep Guardiola naar de Allianz Arena van Bayern München heeft niet lang op zich laten wachten. De Spaanjaard speelde er gisteravond met zijn nieuwe club Manchester City een oefenwedstrijd tegen de Duitse landskampioen, die met 1-0 won.

  Beide teams moesten het nog stellen zonder hun EK-gangers. De toeschouwers zagen vooral youngsters aan het werk en een kwartier voor tijd bezorgde de 20-jarige Turkse Duitser Erdal Öztürk de jongens van Carlo Ancelotti de zege.

  Guardiola deed bij City geen beroep op de Belgen. Kompany en Denayer kwamen niet in actie en De Bruyne is nog met vakantie. Ook nieuwkomers als Nolito en Gündogan sprokkelden nog geen speelminuten.

  De samenvatting van de oefenwedstrijd: