• home
 • video
 • pas verschenen

  Duivels-killer Giaccherini wordt ploegmaat van Dries Mertens

  Giaccherini scoorde op het EK tegen de Rode Duivels.

  Emanuele Giaccherini heeft na zijn sterk EK met Italië een transfer versierd naar Napoli. De 31-jarige aanvallende middenvelder ondertekende bij de club van Dries Mertens een contract voor drie jaar.

  Giaccherini ruilde in 2013 Juventus voor Sunderland, maar kon in de Premier League nooit echt schitteren. Hij werd het afgelopen seizoen uitgeleend aan Bologna en scoorde voor de promovendus 7 doelpunten in 28 Serie A-wedstrijden.

  Het sterke EK van Italië en Giaccherini levert de international nu een transfer naar Napoli op. Bij de club van Rode Duivel Dries Mertens zette hij zijn krabbel onder een contract voor drie jaar. Sunderland vangt voor de Italiaan zo'n 2,5 miljoen euro.

  Giaccherini ondertekende een contract voor drie jaar:

  Het doelpunt van Giaccherini tegen de Rode Duivels:

  Video player inladen ...