• home
 • video
 • pas verschenen

  Beul van Neymar wordt ploegmaat van Oulare en Kabasele

  Zuniga droeg al 62 keer het shirt van Colombia.

  De Colombiaanse rechtsachter Juan Camilo Zuniga speelt het volgende seizoen bij Premier League-club Watford. Het team van Obbi Oulare en Christian Kabasele huurt de 30-jarige Zuniga voor één seizoen, met aankoopoptie, van Napoli.

  Zuniga verliet in de zomer van 2008 zijn geboorteland voor Italië. Na een eerste succesvol seizoen bij Siena nam Napoli hem over. Maar daar zakte de Colombiaan, na enkele sterke seizoenen, de afgelopen jaren een beetje terug.

  In de terugronde van vorig seizoen leende het team van Dries Mertens hem al eens uit aan reeksgenoot Bologna. Dit seizoen mag de 62-voudig international het gaan proberen in de Premier League bij Watford.

  Bij het grote publiek zal Zuniga vooral nog bekendstaan omwille van zijn kniestoot in de rug van Neymar op het WK in 2014. Neymar brak bij de roekeloze actie een ruggenwervel en zag zijn WK stranden in de kwartfinales.

  Bekijk hieronder de beelden nog eens:

  Tweet Watford: