• home
 • video
 • pas verschenen

  Arjen Robben valt halfuur na rentree opnieuw geblesseerd uit

  Arjen Robben voelde plots iets in zijn lies.

  De blessurezorgen laten Arjen Robben (32) maar niet los. De Nederlander mocht na maanden blessureleed eindelijk nog eens starten aan een oefenwedstrijd, maar viel na een halfuur alweer uit. "Dit is heel teleurstellend", reageerde hij.

  Trainer Carlo Ancelotti gunde Arjen Robben na een lange revalidatie weer een basisplaats in de oefenwedstrijd tegen SV Lippstadt 08. Het deed hem duidelijk deugd om weer in het shirt van Bayern München te spelen, want hij leidde de openingstreffer in en scoorde het tweede doelpunt.

  Maar na een half uur  moest Robben worden vervangen. Tijdens een sprint voelde hij plots iets in zijn lies. "Dit is heel teleurstellend, hopelijk is het niets ernstig", zei de Nederlander.

  Tweet: