• home
 • video
 • pas verschenen

  De Camargo gaat geluk beproeven bij Apoel Nicosia, Cissé verhuist naar Ajaccio

  De Camargo scoorde afgelopen seizoen zes keer voor Genk.

  Racing Genk heeft een akkoord bereikt met Apoel Nicosia over de transfer van Igor De Camargo. De 33-jarige Braziliaan verlaat Genk al na een seizoen. Sekou Cissé tekende een contract voor twee seizoenen bij Ajaccio.

  De Camargo keerde vorige zomer terug naar Racing Genk, de club waar hij in 2002 zijn Belgische carrière in eerste klasse begon en die hij in 2005 verliet. Hij stond  afgelopen seizoen nog 17 keer in de basis, maar verloor op het einde van het seizoen de concurrentiestrijd in de spits met onder meer Karelis en Samatta.

  Genk laat de "modelprof, zowel op het terrein als in de kleedkamer" nu vertrekken, schrijft Genk in een persberecht. "We bedanken hem voor zijn inzet en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière."

  Apoel Nicosia werd afgelopen seizoen kampioen in Cyprus. Over de duur van het contract werd niet gecommuniceerd.

  Ook Cissé verlaat Racing Genk

  Ook een andere spits op overschot bij Genk verlaat de club. Sekou Cissé heeft volgens Ajaccio een contract getekend voor twee seizoenen bij de club uit Corsica. Cissé kwam in januari 2014 aan in Genk. Vorig seizoen werd de Ivoriaan uitgeleend aan Sochaux.