• home
 • video
 • pas verschenen

  Club Brugge bindt Engels en Claudemir langer aan zich

  Björn Engels en Claudemir blijven langer op Jan Breydel.

  Club Brugge heeft een belangrijke stap gezet om zijn kampioenenploeg samen te houden. Björn Engels tekende een contractverlenging tot 2020, Claudemir blijft nog tot 2019 bij Club.

  Claudemir kwam in 2015 over van FC Kopenhagen en groeide uit tot een basispion van Michel Preud'homme. "Ik ben blij dat ik nog drie seizoenen in Jan Breydel kan spelen", zegt de 28-jarige Claudemir. "Het voorbije anderhalf jaar was fantastisch met de beker en de titel. Ik kijk er naar uit om er een vervolg aan te breien."

  Ook Björn Engels, die sinds 2006 voor blauw-zwart speelt, blijft nog wat langer op Jan Breydel. "Het is een waardering voor mijn sterke terugronde. Er was veel interesse van andere ploegen, maar ik ben zeer tevreden langer bij Club te kunnen blijven", zegt de verdediger.

  Ook manager Vincent Mannaert klinkt tevreden. "Claudemir is een voorbeeld in de kleedkamer en op het veld. Hij maakte mee het verschil in de beslissende fase van de play-offs."

  "Bjorn maakt de juiste keuze om zijn carrière stap voor stap uit te bouwen. Sportief ligt er voor hem een grote uitdaging om zich verder te ontwikkelen en met de Champions League krijgt hij daar dit seizoen het beste podium voor", besluit Mannaert.

  Tweets: