• home
 • video
 • pas verschenen

  Dennis Praet: "Niet boos op trainer, wel boos op blessure"

  Dennis Praet sukkelt met zijn lies.

  Dennis Praet is boos. Want de aanvallende middenvelder van Anderlecht moest gisteren op stage in Oostenrijk de training staken door zijn opspelende liesblessure. En dus niet om een andere reden, wou hij op Twitter kwijt.

  Praet sukkelt al een tijdje met zijn lies. Gisteren ging hij tijdens de training ietwat nukkig aan de kant zitten. In sommige media verscheen al dat hij boos was op de trainer of met transferperikelen in zijn hoofd zat.

  Maar die commentaren wuift de 22-jarige ex-Gouden Schoen formeel weg. "Ik heb mij altijd ten volle ingezet voor mijn club (ook op training), dat zal niet veranderen. Ik reken erop om snel weer helemaal fit te zijn!"

  "Dat is iets helemaal anders dan dat ik boos zou zijn op de trainer of andere zaken die ik lees. Ik heb gisteren het veld moeten verlaten, omdat ik opnieuw last had en daarom was ik boos."

  Praet zou na vijf seizoenen in de A-kern van Anderlecht graag een andere uitdaging in het buitenland aangaan. Hij heeft nog een contract voor een jaar en Anderlecht wil tien miljoen voor hem vangen. De naam van Sampdoria klinkt het hardst.