• home
 • video
 • pas verschenen

  Vanden Borre: "Blunders begaan, maar hou nog steeds van Anderlecht"

  Anthony Vanden Borre wordt een seizoen gehuurd door Montpellier.

  Anthony Vanden Borre begint na enkele moeilijke jaren bij Anderlecht aan een nieuw avontuur bij Montpellier. In een communiqué neemt hij afscheid van de paars-witte supporters. "Jullie hebben me altijd gesteund en aangemoedigd om door te gaan."

  "Zoals jullie ondertussen al weten, zal ik dit seizoen de kleuren verdedigen van Montpellier", begint Vanden Borre. "Ik bedank de club om me de kans te geven de Ligue 1 te ontdekken, een kinderdroom."

  "Ik zal er alles aan doen om het vertrouwen niet te beschamen, zodat we samen een geweldig seizoen kunnen beleven."

  "Maar voor ik aan deze nieuwe uitdaging begin, wil ik afscheid nemen van de supporters van Anderlecht. Ook al waren de laatste maanden niet eenvoudig, jullie hebben me altijd gesteund en aangemoedigd om door te gaan."

  "Ik weet dat ik niet perfect ben en dat ik soms blunders heb begaan, maar één ding is zeker: ik zal altijd van Anderlecht houden. Tot binnenkort in het Zuiden, jullie Ket."