• home
 • video
 • pas verschenen

  Foto laat Matias Suarez zien die een contract ondertekent voor Belgrano

  Matias Suarez zou een contract hebben getekend voor drie jaar.

  Dat Matias Suarez de deur bij Anderlecht achter zich wil dichttrekken, was al even duidelijk. Zijn transfer lijkt nu in een laatste fase te zitten. Een lokaal Argentijns radiostation verspreidde een foto van Suarez die een contract tekent bij zijn ex-ploeg Belgrano. Ook op het YouTube-kanaal van Belgrano verscheen gisteren een subtiele hint.

  Suarez heeft nog een contract tot 2017 bij Anderlecht, maar de Argentijn lijkt het Constant Vanden Stockstadion nu toch vroegtijdig achter zich te laten. Hij zou zijn contract eenzijdig verbreken, ook al moet hij dan een schadevergoeding betalen die overeenkomt met zijn jaarloon (ongeveer 1,4 miljoen euro).

  Op Twitter circuleert alvast een foto van Suarez die een contract tekent bij Belgrano. "Ondanks alle ontkenningen tekent Matias Suarez een contract voor drie jaar", zegt het lokale radiostation Radio Sucesos. "Om 18 uur (lokale tijd, red) wordt hij officieel voorgesteld."

  Matias Suarez zou al een nieuw contract hebben getekend:

  Ook op het officiële YouTube-kanaal van Belgrano is gisteren een filmpje verschenen dat het nieuws subtiel lijkt te bevestigen. De cameraman doolt rond in de materiaalruimte van Belgrano en zoomt uiteindelijk in op een oude foto van Suarez.